CFR, doar remiză cu Sepsi OSK. Luchin a semnat cu Viitorul

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Aflați în cantonament la Brașov fotbaliștii CFR-ului au disputat primul amical al verii, la Sfântu Gheorghe în compania echipei locale Sepsi OSK. Întâlnirea s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Antrenorul Edward Iordănescu a început meciul într-o formulă cât mai apropiată de viitoarea echipă standard: Arlauskis – Peteleu, Rus Ionut, Mureșan, Radu – Hoban, Djokovic-Costache, Culio, Mailat – Țucudean.

Cu toate acestea gazdele au deschis scorul prin Velev, în finalul primei reprize. A fost nevoie de introducerea lui Ciprian Deac pentru ca vișiniii să reușească să restabilească egalitatea. Deac în înscris direct din lovitură liberă și l-a făcut pe Iordănescu să-l regrete deja. Deac are o ofertă uriașă din China, din punct de vedere salarial (1,2 milioane de euro pe an), dar oficialii din Gruia ezită să-i dea drumul din cauza sumei de transfer oferită de asiatici (aproximativ 800.000 de euro).

În meciul cu Sepsi OSK nu a fost folosit Srdjan Luchin, fundașul alăturându-se în Polonia noilor lui colegi de la FC Viitorul Constanța. Luchin a semnat cu Viitorul un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire. În vârstă de 32 de ani fostul internațional al României a prins doar trei meciuri în tricoul CFR-ului în ediția trecută de campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu