CFR / Doar egal la debutul lui Miriuţă

CFR Cluj şi FC Vaslui au terminat la egalitate, scor 0-0, primul eci oficial din 2014 / FOTO: Dan Bodea

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în cadrul etapei a a XX-a din Liga I de fotbal, cu FC Vaslui. Partida nu a avut nerv, cel puţin în prima repriză, ambele formaţii fiind mai preocupate de a anihila acţiunile ofensive ale adversarului. În debutul reprizei secunde CFR rămâne, justificat, în nouă jucători de câmp, după eliminarea lui Monroy.

Clujenii au depăşit perfect momentul dificil şi au început să apară şi ocaziile clare de gol, dar Deac şi colegii lui s-au întrecut în ratări, iar tabela de marcaj a rămas nemodificată până la sfârşitul jocului. Tehnicianul gazdelor este însă optimist şi speră ca echipa sa să lege câteva victorii începând cu etapa viitoare.

“Am ratat ocazii bune de gol şi asta ne-a costat. Nu se pune problema să acuz arbitrajul, eliminarea lui Monroy iind absolut justificată, doar că au fost foarte multe alte fauturi ale adversarilor noştri nesancţionate de arbitru şi poate şi acest lucru putea să conteze la final. Îmi felicit jucătorii, au încercat, au vrut, s-au dăruit, dar nu am reuşit să marcăm. Muncim în continuare, acum ştim ce nu a funcţionat şi trebuie să remediem aceste lucruri în etapele viiotare”, a spus Vasile Miriuţă.

În urma acestui rezultat cele două echipe rămân pe poziţiile pe care erau înaintea acestui joc în clasament, 7 pentru CFR Cluj, cu 29 de puncte, respectiv 6 pentru FC Vaslui, care are un punct în plus faţă de gruparea feroviară.

Distribuie:

Postaţi un comentariu