CFR continuă să se întărească. Ioniță rămâne pe loc

sursa foto: skysports.co.uk

Oficialii campioanei CFR au trecut peste șocul eliminării din preliminariile Ligii Campionilor și anunță noi transferuri. Noul obiectiv al vișiniilor este calificarea în grupele UEFA Europa League, iar pentru realizarea lui se fac demersuri pentru achiziționarea a doi fotbaliști care au în CV meciuri pentru echipele naționale ale Italiei, respectiv a Sloveniei.

Cei vizați de șefii din Gruia sunt Giuseppe Bellusci și Aljaž Struna, doi fundași centrali de 28, respectiv 27 de ani, amândoi legitimați la gruparea de liga a doua Palermo. Bellusci a fost titular de drept în sezonul precedent și a bifat 25 de partide în tricoul lui Palermo. A mai jucat în carieră la Ascoli, Catania, dar și la Leeds United, în Anglia. Bellusci este fost internațional de tineret al Italiei, pentru care a evoluat în șase partide.

Celălalt fundaș dorit de CFR, Aljaž Struna are 27 de ani și a evoluat în sezonul precedent la Carpi, sub formă de împrumut. Este internațional sloven cu 10 apariții în tricoul primei reprezentative a țării sale. Struna a intrat în ultimele șase luni de contract cu Palermo și este dorit definitiv în Gruia, în vreme ce Bellusci ar urma să ajungă sub comanda lui Conceicao sub formă de împrumut.

În altă ordine de idei directorul general Iuliu Mureșan a anunțat că mijlocașul Alexandru Ioniță nu va părăsi gruparea campioană, în ciuda speculațiilor din ultima vreme. Ioniță a fost folosit titular în prima victorie a sezonului, 2-1 cu Concordia Chiajna.

Distribuie:

Postaţi un comentariu