CFR Cluj / Tuncay Ozturk este noul fizioterapeut în Gruia

Tuncay Ozturc a fost însoţit de soţia sa Andreea Marina la prezentarea sa oficială în calitate de fizioterapeut al echipei CFR Cluj / FOTO: Dan Bodea

În absenţa transferurilor pe bandă rulantă cu care CFR Cluj şi-a obişnuit fanii în fiecare iarnă şi vară, oficialii clubului feroviar punctează la capitolul imagine.

Joi a fost prezentat Tuncay Ozturk în calitate de fizioterapeut. La eveniment a fost prezentă şi partenera de viaţă a lui Ozturk, Andreea Marin. Noul component al stafului echipei CFR este al clinicii cu care CFR a semnat un parteneriat în vara anului trecut şi a declarat că îi cunoaşte pe unii dintre fotbaliştii clujeni care au fost nevoiţi să se trateze la clinica din Turcia.

“Știu destul de multe lucruri despre CFR şi chiar cunosc câţiva jucători care s-au tratat la clinica noastră din Turcia, Deac, Vaftei şi Kapetanos. Pe ceilalţi nu-i cunosc dar îi voi cunoaşte”, a declarat Tuncay a cărui principaă atribuţie va fi recuperarea fotbaliştilor accidentaţi.Tuncay Ozturk este şi fizioterapeutul lotul naţional feminin de gimnastică al României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu