CFR Cluj / Se pregăteşte al treilea transfer

Davide Petrucci, legitimat la Manchester United, a evoluat în prima parte a actualului sezon la Antwerpen, sub formă de împrumut. Partea a doua a sezonului ar putea juca în vişiniu, sub comanda lui Vasile Miriuţă

CFR Cluj efectuază în această perioadă un stagiu de pregătire în Spania, la Marbella, al doilea din această iarnă. Fără întăriri şi cu o serie de jucători trimişi în exil în liga a II-a la ASA Târgu Mureş, antrenorul Vasile Miriuţă încearcă să creioneze o echipă capabilă să atace partea a doua a sezonului, în care aspiraţiile vişiniilor sunt destul de mari comparativ cu posibilităţile actuale.

Şi totuşi, presa din Anglia anunţă trecerea lui Davide Petrucci, de la Manchesteru United, la CFR. Fotbalistul are 22 de ani, este fost internaţional de tineret al Italiei şi a fost achiziţionat de Manchester United încă din 2008. Italianul nu a apucat să joace niciun minut pentru „diavolii” de pe Old Traford, pregătindu-se cu echipa de tineret, însă, în turul sezonului 2012-2013 a fost la Peterborough, în liga a II-a.

Doar trei partide a prins Petrucci în tricoul lui Peterborough şi a marcat o dată. Pentru partea a doua a campionatului amintit fotbalistul a fost rechemat la echipa de tineret al lui United, iar la începutul sezonului în curs a fost din nou împrumutat în liga secundă a Belgiei, la Antwerpen.

La ultima echipa a adunat 12 apariţii şi din nou un singur gol. Împrumutul la Antwerp a expirat la sfârşitul anului trecut iar acum oficialii de pe Old Traford îi caută un nou angajament. Dacă va ajunge sub comanda lui Vasile Miriuţă, Davide Petrucci ar putea fi unul dintre jucătorii cheie ai CFR-ului, acesta putând evolua pe mai multe posturi, al doilea vârf, mijlocaş de creaţie sau la închidere.

Până în acest moment CFR a realizat doar două transferuri, Monroy de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi Tiago Lopes de la gruparea de ligă secundă din Portugalia Covilha.

Distribuie:

Postaţi un comentariu