CFR Cluj se califică, după penalty-uri, în sferturile Cupei Ligii

Filipe Nascimento a marcat penalty-ul decisiv (Foto: Dan Bodea)

CFR Cluj a învins joi cu, 3-2 la penaltiuri, formația CSU Craiova, într-un meci contând pentru optimile Cupei Ligii. Clujenii au ratat în minutul 44 o lovitură de la 11 metri iar meciul s-a decis la penalty-uri, un oltenii au ratat de trei ori.

Cu un minut înainte de pauza jocului, arbitrul partidei a acordat lovitură de la 11 metri pentru feroviari, după o intrare a lui Calancea la atacantul clujenilor, Cristi Bud. Portarul oltenilor s-a revanșat însă și a parat penalty-ul executat de Petrucci, astfel că meciul a ajuns în prelungiri, după 0-0 în timpul regulamentar. Nici cele 30 de minute suplimentare nu au fost suficiente pentru a decide echipa care merge în optimile competiției, astfel că s-a ajuns la lovituri de departajare.

Pentru  CFR Cluj au marcat Christian Lopez, Petrucci şi Nascimento dar au ratat Lopes şi Bud, în timp ce pentru CSU au înscris Zlatinski şi Nuno Rocha, iar Bancu, Ivan şi Vătăjelu au ratat, astfel că meciul s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru gazde.

În sferturile de finală ale Cupei Ligii CFR Cluj va juca acasă cu ASA Târgu Mureş. S-au mai calificat în această fază a competiției Concordia Chiajna, Poli Timişoara şi FC Botoşani, meciul FC Voluntari – Dinamo, programat la ora 21.00 urmând să decidă ultima echipă calificată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu