CFR Cluj / S-a întors la vechea iubire

Kapetanos, în duel cu Martinovic / Foto: Dan Bodea

Pantelis Kapetanos (30 de ani) a acceptat oferta Stelei, care i-a oferit un contract valabil pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire.

Steaua a dat lovitura în ultima zi pe piaţa transferurilor. Campioana României a reuşit să obţină semnătura lui Pantelis Kapetanos, tras pe linie moartă de conducerea CFR-ului. Grecul se află la a doua aventură în Ghencea, după cea din perioada 2008-2010, când a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai „militarilor”. În 81 de partide jucate, elenul a marcat de 31 de ori, multe dintre reuşite fiind şi decisive. „Steaua este echipa numărul unu din România şi pentru că aici m-am împlinit ca fotbalist şi am revenit în fotbalul mare. Pot să fac performanţă la cel mai înalt nivel. Încă mai am un cuvânt greu de spus în fotbal”, a declarat Kapetanos pentru ProSport.

„Steaua este o mare şi frumoasa familie”

Vârful elen este văzut de Laurenţiu Reghecampf drept o dublură perfectă pentru Federico Piovaccari. „Este bine că suntem mai mulţi. Piovaccari este colegul meu, nu rivalul meu. Sperăm să aducem multe goluri Stelei. Vom câştiga detaşat titlul. Steaua este o echipă fantastică, condusă de un antrenor incredibil. Joacă un fotbal de calitate, plăcut ochiului. Steaua este o mare şi frumoasa familie. Asta se vede din jocul lor. Pe teren toţi sunt unul”, a precizat Kapetanos, care a fost inclus pe lista pentru grupele Champions League.

A plecat liber de contract

Şefii din Gruia nu îl regretă însă pe Pantelis, care s-a transferat din postura de jucător liber de contract. „Încă de la finalul sezonului trecut, am convenit cu Kapetanos că, în cazul în care va primi o ofertă concretă şi în avantajul lui, să plece liber de contract. Pentru el, era mai bine să plece în străinătate, dar e alegerea lui. Nu am primit niciun ban de pe urma transferului”, a mărturisit Arpad Paszkany. Finanţatorul „vişiniilor” a explicat şi de ce trupa clujeană a renunţat la serviciile sale. „În această vară am transferat doi atacanţi, iar în sistemul ales de Grigoraş e loc doar pentru un singur vârf. Tocmai de aceea trei atacanţi de acelaşi profil sunt prea mulţi, în condiţiile în care doar unul singur e titular”, a punctat Paszkany.

 

[stextbox id=”custom” caption=”Grigoraş: „Nu am venit la CFR doar ca să-mi trec echipa în CV””]

Petre Grigoraş a dezminţit informa’ia conform căreia în contractul său ar exista o clauză prin care poate fi dat afară fără nicio explicaţie, dacă nu obţine şase puncte în primele trei meciuri. „Nu am nicio clauză de acest fel, doar dacă nu o fi apărut aşa peste noapte. Eu nu am venit la CFR doar ca să-mi trec echipa în CV, am venit să-mi fac meseria. Dacă simt că nu pot să aduc un plus de valoare acestei echipe, plec singur, n-am nevoie de vreo clauză de genul acesta în contract”, a explicat Grigoraş. „Nu există o asemenea clauză, sunt invenţii ale presei. Am pornit cu stângul noul sezon, dar am încredere în Grigoraş că va redresa echipa. E un antrenor foarte bun, a avut rezultate peste nivelul valoric individual al jucătorilor. E cel mai potrivit antrenor pentru CFR”, a susţinut Arpad Paszkany.

 

[/stextbox]

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu