CFR Cluj / Pleacă Deac, revine Bastos

Dacă va semna cu Tom Tomsk Ciprian Deac (foto, la minge) va fi jucătorul care va aduce cei mai mulţi bani din transferuri pentru CFR / Foto: Dan Bodea

Ciprian Deac este în faţa unei noi provocări pe plan sportiv. Mijlocaşul de bandă al CFR Cluj este ofertat de formaţia Tom Tomsk, care evoluează în prima ligă din Rusia, la care a fost legitimat în această vară şi Gabriel Mureşan, fost campion cu CFR.

Ruşii sunt dispuşi să achite 1.000.000 de euro pentru transferul definitiv al fotbalistului clujean. În aceste condiţii la CFR s-ar putea reîntoarce Rafael Bastos.

Milionar în Rusia
Mutarea lui Deac la Tom Tomsk este o chestiune de zile, iar argumentul forte al oficialilor ruşi este salariul generos pe care îl oferă fostului internaţional al României. 500.000 de euro pentru fiecare dintre cele patru sezoane ar urma să încaseze Deac la Tomsk.

Gruparea din Siberia a promovat în prima ligă a Rusiei în vara anului trecut dar evoluţiile echipei nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor finanţatorilor. Pentru a evita retrogradarea, Tom Tomsk ocupă în acest moment locul 13 în Rusia, primul sub linia care duce în divizia secundă, reprezentanţii siberienilor caută soluţii pentru întărirea echipei, iar varianta agreată şi de antrenor este tocmai Ciprian Deac.

În 2010 mijlocaşul clujean a adus o sumă importantă în contul clubului CFR, aproximativ trei milioane de euro, în urma transferului la Schalke 04, de unde a fost răscumpărat pentru 700.000 de euro. În prima parte a acestui campionat fotbalistul a jucat în 15 partide pentru vişinii şi a marcat de 3 ori.

Plecarea lui Deac în Rusia iar face loc lui Rafael Bastos, brazilianul fiind decis să rupă contractul cu Al Nassr, din cauză că nu a mai fost plătit de aproape o jumătate de an.

Distribuie:

Postaţi un comentariu