CFR Cluj / Pierduţi în ceaţă

Paul Batin a fost retrimis în luptă de Petre Grigoraş, dar CFR nu a reuşit să se întoarcă cu puncte de la Timişoara / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a fost învinsă de ACS Poli Timişoara, în ultimul meci din 2013, programat în cadrul etapei a XIX-a din Liga I de fotbal. Partida s-a disputat pe o ceaţă densă şi a fost deschisă oricărui rezultat, ambele formaţii arătând poftă de joc şi încercând să-şi creeze oportunităţi de a marca.

Cu gândul la vacanţă
În ciuda ritmului alert jucătorii celor două formaţii au dat senzaţia că gândul le este mai mult la vacanţă decât la cele trei puncte puse în joc. Maah, Deac şi Rui Pedro au avut bune ocazii de a marca dar portarul gazdelor s-a memarcat de fiecare dată, iar la pauză tabela indica scor alb, 0-0.

Şi în partea a doua a meciului clujenii au încercat să se apropie periculos de paorta timişorenilor însă, în minutul 75 gazdele au obţinut o lovitură de colţ, executată foarte bine în mijlocul careului CFR-ist de unde a fost respinsă, neinspirat până la marginea careului de 16 metri de unde Boldea a şutat plasat, în colţul din dreapta al lui Felgueiras care nu a mai putut să intervină.

Nici după deschiderea scorului fotbaliştii lui Petre Grigoraş nu au părut să aibă mai multă iniţiativă, astfel că, meciul s-a încheiat cu victoria bănăţenilor. În urma acestei înfrângeri CFR Cluj încheie anul 2013 pe poziţia a 7-a a clasamentului, cu 28 de puncte, în vreme ce gazdele de la ACS Poli acumulează 22 de puncte şi staţionează pe poziţia a 11-a.

În prima etapă a anului viitor CFR Cluj va evolua pe teren propriu, în compania formaţiei FC Vaslui.

Distribuie:

Postaţi un comentariu