CFR Cluj / Obiora, atac dur la conducerea CFR

Obiora şi CFR Cluj anunţaseră iniţial că s-au înţeles pe cale amiabilă pentru rezilierea contractului, acum nigerianul acuză conducerea clujeană că i-ar fi falsificat semnătura / Foto: Dan Bodea

Mijlocaşul nigerian Nwankwo Obiora susţine că şefii clubului CFR Cluj i-ar fi falsificat semnătura, care apare pe un nou contract, diminuat din punct de vedere financiar şi nu exclude posibilitatea de a face o adresă către FIFA, prin care să dezvăluie acest fapt.

În vârstă de 22 de ani, Obiora a fost dat ca exemplu de către Transilvania Reporter de fair-play pentru că a acceptat rezilierea contractului, în momentul în care oficialii grupării din Gruia i-au oferit un nou angajament, pe o sumă considerabil mai mică decât cel semnat în vara anului trecut când a fost împrumutat de la Parma, spre deosebire de colegii săi de echipă, Ioan Hora şi Laszlo Sepsi, care refuză să joace în Liga a II-a pe bani mai puţini, dar nu vor nici să-şi rezilieze contractele cu CFR.

Obiora a declarat pentru platforma stiridesport.ro că ia în calcul şi acţionarea în judecată a clubului feroviar. „Nu vreau să le fac probleme, dar asta doar datorită jucătorilor de acolo. Dacă voi decide să-i dau în judecată, jucătorii vor fi cel mai mult afectaţi. Vorbim de o infracţiune şi clubul ar putea fi drastic pedepsit. Adevărul e că mi-au falsificat semnătura şi au pus-o pe un alt contract, diferit de cel pe care-l semnasem cu ei”, a spus Obiora.

Distribuie:

Postaţi un comentariu