CFR Cluj / Miriuţă e pe drum

Vasile Miriuţă zice că e pe drum... probabil chiar spre Cluj, pentru a semna cu CFR
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Vasile Miriuţă, antrenorul Ceahlăului din Piatra Neamţ, nu confirmă tratativele cu gruparea CFR Cluj. Contactat telefonic de Transilvania Reporter tehnicianul s-a mărginit să spună doar atât: „Acum ies din casă…”, fără să specifice dacă se îndreaptă spre Cluj pentru a parafa contractul oferit de conducerea feroviarilor clujeni.

La rândul său Petre Grigoraş a refuzat să discute pe marginea posibilei sale înlocuiri. „Orice este posibil, dar nu vreau să discut acum despre asta. Când am plecat din Cluj nu mi-a spus nimeni nimic despre o posibilă înlocuire a mea, dar date fiind evoluţiile echipei se poate ca oficialii clubului să caute şi alte soluţii”, a spus Grigoraş.

Posibila numire a lui Vasile Miriuţă în funcţia de antrenor principal la CFR nu este o noutate, finanţatorul grupăprii din Gruia afirmând în dese rânduri că este adeptul fotbalului german şi că şi-ar dori la echipă un tehnician cu aceste aptitudini.

Vasile Miriuţă are 45 de ani şi a evoluat vreme de cinci sezoane în Germania la Energie Cottbus şi la MSV Duisburg. Tot în Germania a urmat şi cursurile şcolii de antrenori, iar în prima parte a acestui sezon a obţinut rezultate foarte bune cu Ceahlăul Piatra Neamţ, terminând prima parte a campionatului pe locul 9, cu 27 de puncte, unul mai puţin decât CFR.

Un alt argument în posibila lui numnire pe banca CFR-ului este interesul formaţiei clujene pentru atacantul Bojan Golubovic şi pentru fundaşul Adrian Marc, ambii de la Ceahlăul Piatra Neamţ, fotbalişti care au „explodat” sub comanda lui Miriuţă.

Postaţi un comentariu