CFR Cluj / Miriuţă e pe drum

Vasile Miriuţă zice că e pe drum... probabil chiar spre Cluj, pentru a semna cu CFR

Vasile Miriuţă, antrenorul Ceahlăului din Piatra Neamţ, nu confirmă tratativele cu gruparea CFR Cluj. Contactat telefonic de Transilvania Reporter tehnicianul s-a mărginit să spună doar atât: “Acum ies din casă…”, fără să specifice dacă se îndreaptă spre Cluj pentru a parafa contractul oferit de conducerea feroviarilor clujeni.

La rândul său Petre Grigoraş a refuzat să discute pe marginea posibilei sale înlocuiri. “Orice este posibil, dar nu vreau să discut acum despre asta. Când am plecat din Cluj nu mi-a spus nimeni nimic despre o posibilă înlocuire a mea, dar date fiind evoluţiile echipei se poate ca oficialii clubului să caute şi alte soluţii”, a spus Grigoraş.

Posibila numire a lui Vasile Miriuţă în funcţia de antrenor principal la CFR nu este o noutate, finanţatorul grupăprii din Gruia afirmând în dese rânduri că este adeptul fotbalului german şi că şi-ar dori la echipă un tehnician cu aceste aptitudini.

Vasile Miriuţă are 45 de ani şi a evoluat vreme de cinci sezoane în Germania la Energie Cottbus şi la MSV Duisburg. Tot în Germania a urmat şi cursurile şcolii de antrenori, iar în prima parte a acestui sezon a obţinut rezultate foarte bune cu Ceahlăul Piatra Neamţ, terminând prima parte a campionatului pe locul 9, cu 27 de puncte, unul mai puţin decât CFR.

Un alt argument în posibila lui numnire pe banca CFR-ului este interesul formaţiei clujene pentru atacantul Bojan Golubovic şi pentru fundaşul Adrian Marc, ambii de la Ceahlăul Piatra Neamţ, fotbalişti care au “explodat” sub comanda lui Miriuţă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu