CFR Cluj / Grigoraş vrea să-i dea „10” fiului său

Petre Grigoraş şi-a dat "întâlnire în familie" cu fiul său Alexandru, cu ocazia meciului CFR - Săgeata

CFR Cluj întâlneşte, luni, pe teren propriu, pe Săgeata Năvodari. Dobrogenii nu au mai câştigat de patru etape şi au coborât periculos în subsolul clasamentului, după un început bun de sezon.

Nici vişinii nu au multe argumente de fericire, au un singur succes în ultimele cinci meciuri. Întâlnirea dintre CFR şi Săgeata prpune un duel interesant între Petre Grigoraş şi fiul lui, Alexandru, care evoluează atacant în echipa dobrogeană.

„Nu e vreun meci deosebit. Alexandru este fotbalist profesionist şi joacă pentru echipa lui. Eu sunt antrenorul CFR-ului şi îmi pregătesc cum pot mai bine echipa pe care o conduc. Mă bucur să-l văd, pentru că nu l-am văzut de mult, dar dacă am putea să câştigăm cu vreo 10-0 nu aş avea niciun regret”, a spus Grigoraş senior.

Înaintea acestei partide CFR Cluj este pe 10 în clasament, cu 22 de puncte, la şase lungimi în urma echipelor care se situează pe locurile ce duc în Cupele Europene. O victorie, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere este bilanţul clujenilor în ultimele cinci jocuri, în care au marcat un singur gol, în victoria cu Dinamo şi au încasat două, etapa precedentă, în înfrângerea de la mediaş în faţa celor de la Gaz Metan.

Săgeata vine la Cluj după patru eşecuri consecutive în care a punctat de patru ori şi a încasat nu mai puţin de 11 goluri. Meciul CFR – Săgeata se joacă de la ora 18.30, pe stadionul Dr Constantin Rădulescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu