CFR Cluj / Deac ar pleca, şefii nu-i dau drumul

15 partide şi 3 goluri în tricoul CFR-ului, în prima parte a campionatului, i-au fost suficiente lui Deac pentru a primi o ofertă de transfer în Rusia, şefii ţin de preţ şi-l blochează / FOTO: Dan Bodea

Fostul internaţional al României Ciprian Deac reprezintă o adevărată mină de aur pentru CFR Cluj. Mai întâi a fost transferat pentru aproximativ 3, 5 milioane de euro în Germania, la Schalke 04, iar acum este curtat insistent de Tom Tomsk, din Rusia. Suma oferită de ruşi se ridică la aproximativ jumătate de milion de euro, dar şefii vor dublu.

Şefii îi blocează ascensiunea
De la plecarea sa în Germania Ciprian Deac nu a mai strălucit cum o făcea pe vremuri în tricoul CFR-ului. A revenit în Liga I după doar un sezon în care a fost eterna rezervă la Schalke şi era convins că îşi va relansa cariera. A fost împrumutat la Rapid şi lucrurile păreau să reintre în normal pentru mijlocaşul care altă dată nu lipsea de la nicio acţiune a echipei naţionale.

A jucat 30 de meciuri pentru Rapid, toate din postura de titular, şi a marcat 9 goluri, după care s-a întors la Cluj. Sezonul trecut a bifat 18 meciuri şi 3 goluri pentru formaţia feroviară, iar în actualul campionat doar în prima parte a adunat deja 15 jocuri şi 3 goluri. Tom Tomsk a înaintat şi o ofertă concretă CFRR-ului, 500.000 de euro, iar fotbalistului încă pe atât salariu anual.

Deac ar vrea, conducătorii din Gruia ar vrea şi ei dar pe minimum un milion de euro. În vara anului trecut Deac a fost aproape de un transfer în Serie A, la Verona, dar şi atunci mutarea a căzut din cauza preţului solicitat de conducătorii vişiniilor. Ciprian Deac efectuează în aceste zile un stagiu de pregătire alături de CFR, în Turcia şi aşteaptă rezolvarea situaţiei sale contractuale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu