CFR / Clasamentul final se stabileşte la TAS

Ca să se bucure cu adevărat de remânerea în Liga 1, fotbaliștii de la CFR vor trebui să aștepte decizia TAS / Foto: Dan Bodea

Comisia de recurs din cadrul Federaţiei Român de Fotbal a respins apelul clbului CFR Cluj privind ridicarea interdicţiei de a efectua transferuri până în luna august a acestui an, şi a menţinut deasemenea sancţiunea de depunctare a feroviarilor cu 24 de puncte. Astfel, CFR va începe returul Ligii 1 de pe ultima poziţie a clasamentului, cu 10 puncte şi are şanse din ce în ce mai mici să continue şi din sezonul viitor în primul eşalon fotbalistic al României.

Însă, clujenii mai au căi de atac a acestei decizii, ultima fiind Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), for care în cele mai multe cazuri a întors deciziile nefavorabile cluburilor, în favoarea acestora. Practic, partea a doua a sezonului va fi o cursă disperată de a evita ultimele 7 locuri ale clasamentului, în condiţiile în care CFR îşi va recupera punctele cel mai probabil imediat după terminarea campionatului, ceea ce va duce la răsturnări de poziţionare şi implicit la noi nemulţumiri.

Reamintitm că la data de 4 februarie anul curent, clubului de fotbal CFR Cluj i-au fost retrase 24 de puncte din totalul de 34 cu care a încheiat turul campionatului şi i a primit interdicţie la transferuri până în luna august, din cauza unor datorii către fosştii jucători Liviu Ganea, Laszlo Szepsi, Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ şi Vasile Maftei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu