CFR / Au venit banii, au venit şi rezultatele

Rui Pedro (foto, la minge) a marcat singurul gol al victoriei CFR-ului, în deplasarea de la Galaţi / FOTO: Dan Bodea

Cu bani în conturi fotbaliştii de la CFR Cluj au început să-şi arate colţii în Liga I şi au obţinut al doilea succes în ultimele trei partide, scor 1-0, în meciul disputat în deplasare, cu Oţelul Galaţi. Chiar dacă meciul a fost modest, clujenii au arătat ceva mai multă consistenţă şi şi-a trecut în cont prima mare ocazie de gol prin Ciprian Deac, mingea şutată de el lovind bara porţii echipei gazdă.

A fost şi singura oportunitate a primei reprize, în rest fotbaliştii celor două grupări fiind mai preocupate să ţină mingea cât mai departe de propria poartă. Schimbările efectuate de Vasile Miriuţă nu au avut darul de a aduce mai multă prospeţime, poate doar Tade nu a fost de acord cu ritmul partidei şi a reuşit câteva curse în viteză care i-au pus în dificultate pe apărătorii de la Oţelul.

Unul dintre aceste sprinturi avea să aducă şi sigurul gol al meciului. Tade a pătruns în forţă, i-a pasat lui Rui Pedri, iar portughezul a reuşit o pivotare stângace, dar a trimis balonul în poarta gazdelor. În urma acestu rezultat feroviarii acumulează 38 de puncte şi rămân în zona liniştită a clasamentului, poziţia a 7-a. Etapa viitoare, a XXVIII-a, feroviarii vor primi sâmbătă, vizita formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ. Meciul este programat de la ora 19.30 şi se va disputa pe arena Dr. Constantin Rădulescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu