CFR / I-au „sfârtecat” ca pe oi

Tade (foto în verde) a marcat golul victoriei echipei sale, CFR Cluj, în deplasarea de la Petrolul / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 pe terenul liderului Ligii I, Petrolul Ploieşti, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a campionatului. Neînvins ca antrenor, în întâlnirile directe cu „lupii” prahoveni, Vasile Miriuţă a găsit încă o dată varianta câştigătoare în faţa lui Răzvan Lucescu. Tânărul Jakolis a deschis scorul pentru ardeleni în minutul 38 şi prima repriză s-a terminat în avantajul vişiniilor.

În partea a doua a meciului gazdele au intrat extrem de motivate în teren, iar Teixeira a restabilit egalitatea în minutul 53. A fost doar un foc de paie pentru petrolişti care şi-au pierdut cumpătul odată cu trecerea timpului. Golul lui Tade din minutul 85 şi eliminările lui Geraldo şi Teixeira din minutul 88, au fost evenimentele care au marcat finalul unui meci în care CFR-iştii au fost mai inteligenţi în joc şi au detronat liderul clasamentului.

După acest meci cele două echipe au acelaşi număr de puncte (13) şi ocupă poziţiile 3 (Petrolul), respectiv 4 (CFR) ale clasamentului. Lider în Liga I este Astra Giurgiu cu 15 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu