CFR / Au plecat la Botoșani

Deşi nu s+au antrenat toată săptămâna fotbaliştii de la CFR Cluj au făcut, vineri, deplasarea la Botoşani, pentru meciul din Liga I / Foto: Dan Bodea

Lotul echipei de fotbal CFR Cluj a plecat, vineri, spre Botoșani, pentru meciul cu echipa din localitate, programat, sâmbătă, de la ora 18.00, în cadrul etapei a IV-a din Liga I. Jucătorii lui Vasile Miriuță au refuzat să se antreneze normal, toată săptămâna însă, au decis, joi, să facă deplasarea în Moldova.

Conducerea clubului din Gruia nu a reușit să plătească nici măcar o parte din salariile restante, acesta fiind motivul pentru care CFR-iștii au protestat. Revenit din Ungaria, antrenorul Vasile Miriuță a avut o discuție cu jucătorii, iar aceștia l-au asigurat că vor face deplasarea la Botoșani și își vor apăra corect șansele.

”Le-am spsu că în asemenea momente ei nu mai joacă pentru mine, sau pentru echipă, ci pentru ei. Ei trebuie să-și dovedească lor că sunt profesioniști, că își fac treaba până la capăt. Ce va fi după asta, vom vedea”, s-a mărginit să declare tehnicianul. Deși a pierdut etapa precedetă, scor 1-2, pe teren propriu înfruntarea cu FC Brașov, feroviarii au profitat de jocul rezultatelor și au rămas pe locul 2 în clasament, cu 26 de puncte, la 5 lungimi în urma Stelei (31 de puncte).

Tot în cadrul etapei a XIV-a Universitatea Cluj primește, sâmbătă, vizita formației Petrolul Ploiești. Meciul se va disputa de la ora 20.30, pe Cluj Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu