CFR, al 10-lea meci la rând fără eșec

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a câștigat meciul cu CSM Iași, primul al etapei a XII-a, scor 1-0. Vișiniii s-au impus greu în fața moldovenilor și au avut noroc la lovitura de cap a lui Crețu. Meciul a fost disputat, cele două echipe încercând să-și pună în aplicare stilurile de joc, altfel, în totală opoziție.Clujenii au apărut primii la finalizare, dar Bud a fost blocat. Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, CSM Iași a încercat să dea lovitura la singura ocazie din prima repriză.

Cristea a reluat periculos, cu o lovitură de cap, însă, intervenția lui Marc a fost providențială. Până la pauză CFR-ul și-a creat alte patru ocazii bune de a marca, dar la cabine s-a intrat la scorul de 0-0. Clujenii și-au reluat pozițiile în jumătatea de teren a moldovenilor, imediat ce s-a dat startul reprizei a doua. Unicul gol al partidei a fost reușit de Felipe Nascimento, mijlocașul portughez executând imecabil o lovitură liberă de la 25 de metri.

La acest scor clujenii au apăsat pe accelerație doar atât cât a fost nevoie pentru a se menține în avantaj, pe fondul unui joc extrem de prudent al oaspeților, chiar și în condițiile în care aceștia erau conduși pe tabela de marcaj. O singură dată au reușit moldovenii să apară periculos în careul lui Marc, în minutul 71, dar Crețu nu a reușit să-l învingă pe portarul clujean.

”Jucăm cel mai frumos fotbal din România și asta se vede și în rezultatele noastre”, a fost declarația antrenorului Vasile Miriuță, după cel de al 10-lea meci consecutiv fără eșec.

Distribuie:

Postaţi un comentariu