CFR a spulberat Astra și e la un punct distanță de un nou titlu

Foto: Dan Bodea

Ultimul meci al etapei a 8-a din faza play-off a Ligii 1 a fost o veritabilă demonstrație de forță a liderului CFR. Feroviarii au intrat pe terenul de la Giurgiu mai ofensivi ca niciodată, conștienți că un succes este echivalentul cu al cincilea titlu de campioană. În minutul 4 Manea a tras tare, în bară, iar Omrani a deschis scorul după un sfert de oră de joc, la capătul unei curse de 50 de metri.

Arlauskis era să-i bage-n meci pe giurgiuveni, dar greșeala portarului a fost reparată de Vinicius și prima repriza s-a terminat cu scorul preferat al lui Dan Petrescu. Când toată lumea să aștepta la eternul antijoc al CFR-ului, Costache l-a pus la grea încercare pe Santos, iar Omrani a luat la țintă bara.

Vișiniii s-au desprins pe tabelă după o execuție perfectă a lui Djokovic (min. 59), liber în mijlocul careului advers. Culio a făcut fault în suprafața de pedeapsă și Lullaku a redus din handicap (min. 65). Gazdele nu au avut puterea să reintre în meci și Djokovic a dus scorul la 3-1, la capătul unei faze lucrate impecabil de Omrani (min. 73).

Autogolul lui Bejan (min. 80) și execuția imparabilă a lui Hoban au pecetluit victoria care îi aduce feroviari la un singur punct de al doilea titlu consecutiv. Duminică, de la ora 21:00, CFR poate sărbători triumful în ediția 2018/2019 a Ligii 1 dacă obține cel puțin un punct în confruntarea cu Universitatea Craiova.

Distribuie:

Postaţi un comentariu