CFR a renunțat la Urko. Costache marchează la foc automat

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a obținut a doua victorie în cadrul stagiului de pregătire din Spania, scor 3-1 cu Rapid Viena. Printre marcatorii s-a numărat și Valentin Costache, fostul dinamovist fiind la a doua reușită consecutivă în tricoul feroviarilor. Mijlocașul transferat încă de anul trecut, dar care s-a alăturat echipei abia în această lună a stabilit scorul final, prin reușita din minutul 97. Vișiniii au deschis repede scorul prin Mailat, dar au fost egalați în actul secund, în minutul 77.

Și Ciprian Deac și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Acesta a înscris pentru 2-1 de la punctul cu var, în minutul 87. Dan Petrescu a început partida în următoarea formulă: Arlauskis- Manea, Luchin, Mureşan, Camora- Hoban, Culio, Nouvier -Mailat, Omrani, Ţucudean. Până la sfârșitul cantonamentului CFR-iștii vor mai disputa alte patru meciuri test cu Borussia Mönchengladbach U23 (miercuri, 24 ianuarie), cu Videoton, FC Sfântul Gheorghe (Rep. Moldova) și cu Beijing Rehne.

Imediat după meciul cu Rapid Viena oficialii CFR-ului și cei ai Astrei Giurgiu au ajuns la un acord privind împrumutul atacantului spaniol Urko Vera. În vârstă de 30 de ani atacantul a înscris 5 goluri pentru feroviari, în prima parte a campionatului, dar nu a reușit să se impună în echipa lui Dan Petrescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu