CFR a remizat în Bănie și tremură pentru primul loc

Foto: Dan Bodea

Meciul care putea închide campionatul, CSU Craiova – CFR, s-a terminat la egalitate, scor 0-0, și în loc să sărbătorească Dan Petrescu simte cum îi fuge pământul de sub picioare. Fără Arlauskis în poartă și fără noul om de gol al naționalei, George Țucudean, în primul 11, CFR-ul a început tare meciul. Duelurile dintre jucători au fost la limită, presingul avansat evident, cum la fel de evidente au fost și problemele oltenilor de a trece la conducerea jocului.

Contrar situației din teren, Mitriță a fost cel care a trimis primul șut aproape periculos, dar mingea a ocolit poarta lui Vâtcă. După faza amintită, din minutul 18, gazdele au prins curaj și au reușit să împingă jocul în jumătatea vișiniilor. Mitriță și Popa au combinat frumos la un corner (min. 31), dar ultimului nu i-a ieșit execuția finală și tabela a rămas intactă. După alte cinci minute, Hoban avea să rateze cea mai mare ocazie a meciului.

A prins un șut din drop, la colțul scurt însă, portarul Mitrovic a respins în lateral. Ultimul eveniment al primei reprize s-a petrecut în minutul 44. Băluță a încercat să-l depășească pe Boli, mingea l-a lovit în brațul stâng pe fundașul CFR-ului, dar arbitrul Marius Avram a lăsat jocul să continue. Tot oaspeții au apărut mai periculos în preajma porții și în repriza a doua. Hoban a avut o reluare interesantă în minutul 60, pe lângă poartă, iar Deac l-a luat la țintă pe Mitrovic, cu un șut din interiorul careului de 16 metri (min. 68).

Oltenii au răspuns în minutul 74 prin Mitriță. Micuțul atacant a creat o fază frumoasă la capătul căreia a șutat periculos, dar Vâtcă s-a întins și a respins mingea. În minutul 81 și Zlatinski și-a încercat tăria șutului, după care cele două echipe au trecut la conservarea rezultatului. S-a terminat 0-0 și o victorie a FCSB-ului în partida cu CSM Iași, programată, duminică, 1 aprilie, îi poate detrona pe clujeni din fotoliul de lider a Ligii 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu