CFR a rămas fără antrenor înaintea Supercupei

Antonio Conceicao a cucerit Cupa României cu CFR Cluj, dar nu i-a convins pe şefi să-i aducă jucători de valoare pentru noul sezon. În consecinţă, portughezul a demisionat / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a rămas fără antrenor în seara în care Comitetul de Urgenţă al Federației Române de Fotbal a decis ca Supercupa României, meci care le va opune pe Astra Giurgiu, campioana României, respectiv CFR Cluj, câștigătoarea Cupei României, să aibă loc la data de 16 iulie, la Cluj-Napoca. Dacă la Astra lucrurile par să fi intrat într-o stare de normalitate, la CFR Cluj, Antonio Conceicao tocmai a anunțat conducerea clubului că renunță la funcția de antrenor.

Decizia portughezului nu i-a luat însă, prin surprindere pe șefii CFR-ului, Conceicao transmițându-le acestora încă de la finalul sezonului trecut că va continua la CFR, doar dacă îi va fi asigurat un lot de jucători competitivi, alături de care să se lupte pentru titlul de campioană. AntonioConceicao are mai multe oferte din Portugalia și, cel mai probabil va da curs uneia dintre acestea. Conceicao a condus CFR-ul în 23 de partide din care a pierdut doar 5 și a câștigat ultima ediție a Cupei României, învingând în finala pe Dinamo, scor 5-4, la loviturile de departajare.

Vasile Miriuţă ar putea fi înlocuitorul lui Toni Conceicao, iar oficialii din Gruia trebuie să ia o decizie cât mai rapid, deoarece fotbaliștii CFR-ului vor pleca, la începutul săptămânii viitoare într-un cantonament în Slovenia, acolo unde se află și campionii României, fotbaliștii de la Astra Giurgiu. În Slovenia vișiniii juca patru meciuri amicale, cu NK Osijek, Zorya Luhansk, Dinamo Moscova şi Karpaty Lvov.

Distribuie:

Postaţi un comentariu