CFR a pierdut la Ploieşti

Djokovic (foto, în vișiniu) a marcat o dublă pentru CFR, dar nu a putut împiedica un nou eșec al feroviarilor clujeni / Foto: Dan Bodea

Ultimul meci al etapei a IX-a din Liga I de fotbal, programat luni, a fost și cel mai frumos și s-a încheiat cu victoria Petrolului Ploiești, scor 3-2 în fața CFR-ului din Cluj.

Marcând în ploaie
Meciul a început foarte bine pentru băieții lui Petre Grigoraș, clujenii surprinzându-și adversarul printr-un presing avansat și un elan mai puțin specific feroviarilor în acest campionat. Gazdele nu s-au panicat, au stat ”la cutie” cum se spune și au ieșit periculos pe contre. Cadu a fost primul care a greșit la un astfel de atac și Dore a deschis scorul foarte rapid în minutul 10.

2-0 s-a făcut în minutul 13 când Teixeira a profitat de încă o bâlbă în apărarea clujenă. La acest scor, inexplicabil prahovenii au făcut pasul înapoi, iar vișinii au profitat din plin. Djokovic a redus din diferență printr-un șut excepțional, după o greșeală copilărească a defensivei ploieștenilor, în minutul 25 și tot el a egalat la 2, după o pasă perfectă a lui Maah în minutul 38.

A urmat bara lui Hoban și pauză. În partea a doua a meciului terenul a fost principalul adversar al ambelor echipe. Pe o ploaie torențială jucătorii s-au întrecut în erori, iar singura reușită i-a aparținut lui Priso, intrat în joc în repriza secundă. Petrolul s-a impus la limită, iar pentru CFR urmează o iarnă lungă, cel mai probabil fără Petre Grigoraș pe banca tehnică.

După nouă etape feroviarii au doar 10 puncte și este foarte probabil ca șefii grupării din Gruia să nu mai aibă răbdare cu tehnicianul instalat în funcție din etapa a 5-a.

Distribuie:

Postaţi un comentariu