CFR a mai bifat o victorie

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a mai făcut o victimă în play-off-ul Ligii 1. Trupa lui Vasile Miriuță s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Giurgiu. Prima apariție periculoasă în careu i-a aparținut lui Sergiu Buș, fotbalistul crescut de CFR reușind să creeze panică în apărarea ardelenilor, în minutul 13. Vișiniii au replicat repede prin Păun, care a dejucat pasul la off side al gazdelor, dar nu a reușit să introducă mingea în poartă.

Ciprian Deac a încercat și el să-l suprindă pe portarul gazdelor, dar intervenția unui fundaș a înlăturat pericolul. Până la pauză Moise și Teixeira au mai avut câte o bună oportunitate de a deschide scorul, dar la pauză s-a intrat la 0-0. De șase minute a avut nevoie Deac, după reluarea jocului, ca să înscrie unicul gol al meciului. În minutul 51 căpitanul CFR-ului a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns în careu și a șutat cu piciorul drept la colțul lung.

La doar câteva zeci de secunde de la deschiderea scorului Moise a încercat să trimită o centrare în careul clujenilor, dar mingea era să-l păcălească pe Marc. Antrenorul campioanei a forțat în atac cu Cristian Săpunaru, dar niciuna dintre echipe nu a mai reușit să-și creeze vreo ocazie cu adevărat importantă de a marca și ardelenii au urcat, după acest rezultat, pe treapta a treia a podiumului. Indiferent de poziția pe care va încheia acest campionat, CFR nu are drept de joc în cupele europene.

Distribuie:

Postaţi un comentariu