CFR a încheiat cu victorie stagiul de pregătire din Austria și propune un înlocuitor pentru Djokovic

Foto: Dan Bodea

Campioana Ligii 1 a câștigat cu 1-0 meciul cu Sparta Praga, ultimul test din stagiul de pregătire din Austria. George Țucudean a înscris unicul gol al întâlnirii, în minutul 87. Astfel, CFR termină en fanfare cantonamentul de dinaintea startului noului sezon cu patru victorii (1-0 cu Orenburg, 2-1 cu NK Osjek, 1-0 cu Mlada Boleslav și 1-0 cu Sparta Praga) și un rezultat de egalitate (1-1 cu Steaua Roșie Belgrad).

În cursul zilei de duminică, 30 iunie, feroviarii se vor întoarce la Cluj unde vor pregăti debutul în sezonul 2019/2020 care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare când este programată Supercupa României, meci în care CFR o va înfrunta pe Viitorul Constanța.

Și la capitolul transferuri CFR a anunțat o nouă achiziție. Este vorba despre Yacouba Sylla, un mijlocaş defensiv de 28 de ani, care a evoluat ultima oară la norvegienii de la Stromsgodset. Internaționalul din Mali este liber de contract, dar solicită un salariu consistent pentru Liga 1 și pentru situația financiară a vișiniilor. La aproximativ 15.000 de euro se ridică pretențiile salariale ale lui Sylla.

Cea mai importantă echipă din CV-ul lui Sylla este Aston Villa, iar cota de transfer este de doar 700.000 de euro. Fotbalistul din Mali este văzut de Dan Petrescu drept înlocuitorul ideal pentru Damian Djokovic. Acesta din urmă a ajuns la un acord cu Getafe și va părăsit gruparea feroviară imediat ce echipa va părăsi preliminariile Ligii Campionilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu