CFR a ieșit din lupta la titlu

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat pe Arena Dr Constantin Rădulescu, în cadrul etapei a VI-a a fazei play-off a Ligii 1 și gazdele au ieșit din lupta pentru câștigarea unui nou titlu. De partea cealaltă, roș-albaștrii par să aibă cale liberă spre laurii de campioni, dar din urmă vine tare Dinamo. Primele minute ale partidei din Gruia au fost controlate de FCSB, dar Sorsa a apărut primul în fața porții lui Niță și a ratat deschiderea scorului.

Încurajați de această fază CFR-iștii au preluat ei frâiele înfruntării. În minutul 27 Păun a trecut puțin pe lângă mingea centrată de Camora. Apoi Bud și Deac, în două rânduri, au șutat spre poarta lui Niță, fără să-i dea emoții goalkeeper-ului bucureștean. Fotbaliștii lui Laurențiu Reghecampf s-au trezit abia după pauză. În minutul 65 Boldrin a trimis o minge periculos, în careul gazdelor, Enache a apărut la finalizare dar a ratat cu poarta goală.

În minutul 77 Florin Tănase și-a etalat tehnica desăvârșită, dar șutul lui a trecut pe lângă, într-o situație extrem de favorabilă pentru echipa lui. Meciul s-a terminat cum a început (0-0) și FCSB are acum trei puncte avans, față de Viitorul Constanța și cinci față de marea rivală Dinamo.

Distribuie:

Postaţi un comentariu