CFR a găsit înlocuitor pentru Omrani

sursa foto: news.ro

Oficialii campioanei CFR au anunțat transferul italianului Giuseppe De Luca și au clarificat într-o mare măsură situația lui Billel Omrani. Italianul are 26 de ani și vine de la Virtus Entella cu care a retrogradat în Serie C, al treilea eșalon fotbalistic din peninsulă. Practic șefii din Gruia merg din nou pe rețeta aducerii de fotbaliști din ligile inferioare ale Europei, așa cum s-a întâmplat și în vara anului trecut.

Dintre toți jucătorii transferați în vara lui 2017, cei ce proveneau de la echipe retrogradate, doar Culio s-a adaptat și a devenit om de bază în sistemul ultra defensiv al lui Dan Petrescu. Noul transfer al CFR-ului. Giuseppe De Luca era considerat cândva o mare speranță a fotbalului italian, acesta adunând șapte selecții în naționala sub 20 de ani, respectiv patru în tricoul reprezentativei de tineret. În sezonul 2012/2013 a fost împrumutat de Atalanta Bergamo de la Varese.

În tricoul bergamezilor De Luca a prins 18 partide și a marcat de două ori. A fost suficient pentru ca șefii clubului să-l transfere definitiv în vara anului 2013. După un singur tur de campionat De Luca a pierdut votul de încredere al șefilor din Bergamo deși marcase de patru ori în 18 partide. A fost pe rând împrumutat la echipe din Serie B până în 2017 când a fost cumpărat de Virtus Entella. Cum echipa a retrogradat, fotbalistul a fost împrumutat pentru un sezon la CFR.

Cu acest transfer feroviarii închid practic ”dosarul Omrani”. Francezul refuză să-și retragă memoriul împotriva clubului și este clar că nu va mai îmbrăca tricoul vișiniu, indiferent de decizia pe care o va da Comisia de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF. Billel Omrani îi acuză pe oficialii CFR-ului că i-ar fi falsificat semnătura care apare pe prelungirea angajamentului scadent la 30 iunie 2018.

Atacantul a refuzat să plece în cantonament cu echipa lui Iordănescu și, conform declarațiilor fostului finanțator al FCSB, igi Becali, ar fi semnat un contract cu vicecampioana României. Actul nu poate fi înregistrat însă, până la soluționarea conflictului dintre Omrani și CFR. Oficialii din Gruia speră să-l transfere pe francez în China, la echipa preluată în această vară de Dan Petrescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu