CFR a făcut scor cu o echipă de Voluntari

CFR a făcut scor cu o echipă de Voluntari

CFR Cluj a mai obținut un succes care demonstrează tuturor că oricât de tulburi ar fi vremurile, echipa își face treaba pe teren. Vișinii s-au impus, sâmbătă, cu scorul de 5-0 în fața formației FC Voluntari, o echipă care a arătat ca o trupă de ”voluntari” în deplasarea de la Cluj. Eroul meciului a fost Cristian Bud, autor a unui hattrick, prin care și-a confirmat statutul de om de gol al feroviarilor. Era doar minutul 4 al meciului când Nouvier l-a găsit excelent în careu pe Cristi Bud care a marcat cu o lovitură de cap de la marginea careului mic.

Două minute mai târziu Marinescu, de la oaspeți a ripostat, dar scorul a rămas neschimbat. Nouvier a apărut și el periculos în fața porții (min. 9), din nou fără efect pe tabela de marcaj. Oaspeții au cerut penalti la o fază din minutul 21 când Marinescu a bătut foarte bine o lovitură liberă dar fundașii echipei clujene au reușit să respingă…cu mâna au susținut oficialii celor din Voluntari. Prima repriză s-a terminat în avantajul minim al gazdelor, dar la doar 6 minute de la reluare Bud a reușit dubla.

Foto: Dan Budea

Foto: Dan Budea

Atacantul echipei antrenate de Vasile Miriuță l-a învins pe Bornescu cu un șut frumos de la marginea careului de 16 metri. În minutul 57 Bud și-a desăvârșit evoluția perfectă cu cel de al treilea gol, primul său hattrick în acest sezon de Liga 1, cu un șut din interiorul careului de 16 metri. În minutul 70 Bud a fost înlocuit cu Omrani, iar acesta din urmă a răsplătit în crederea lui Miriuță. La debutul lui pentru CFR Cluj francezul a scăpat spre poarta ilfovenilor, l-a driblat pe Bornescu și trimis în poarta goală.

CFR a dominat fără probleme partida și a marcat golul cu numărul 5 în minutele adiționale ale jocului. Decarul clujenilor, Gomelt, a marcat pentru 5-0 în minutul 90+3, cu un șut plasat de la marginea careului mic. Cu 7 puncte acumulate, peste penalitatea de -6 puncte, CFR a urcat până pe locul 8 al clasamentului Ligii 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu