CFR a disputat primul meci în Spania. O echipă din liga a doua a Germaniei a fost mai bună ca liderul Ligii 1

Foto: Dan Bodea

După câteva zile de acomodare fotbaliștii lui Dan Petrescu au disputat primul amical în cantonamentul din Spania. Adversara feroviarilor a fost gruparea din liga a doua a Germaniei, Holsten Kiel. Nemții s-au impus cu scorul de 2-1. Prima repriza s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar CFR a evoluat în formula: Arlauskis – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Bordeianu, Hoban, Djokovic – Deac, Traore, Costache.

În cea de a doua repriză a început și sarabanda modificărilor, iar Billel Omrani, intrat și el în meci pe parcurs, a înscris golul clujenilor, în minutul 67, restabilind egalitatea la unu. O serie de erori în defensiva lui Petrescu a făcut ca golul doi al nemților să fie doar o chestiune de timp. Kiel a marcat golul victoriei în minutul 82.

Revenit pe teren după aproape o jumătate de an de repaus, George Țucudean a intrat bine în joc și a avut o ocazie mare de a înscrie, dar mingea lobată a fost scoasă în extremis de fundașii lui Holsten. Următorul meci test pentru CFR este programat, luni, 20 ianuarie, împotriva maghiarilor de la Ferencvaros. Meciul se va disputa de la ora 18:30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu