CFR a cedat pe final de meci

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a început cu un eșec faza play-off a Ligii 1, feroviarii cedând cu scorul de 0-2 în fața Stelei. Pentru clujeni aceasta este prima înfrângere din 2017 și s-a conturat abia pe finalul întâlnirii de pe Arena Națională. Gnohere și Popescu au marcat pentru echipa câștigătoare. Steaua a început avântat meciul și în minutul 8 a cerut penalti la un presupus fault asupra lui De Amorim.

În replică trupa lui Miriuță a fost aproape de a deschide scorul în minutul 12 când Omrani a trecut de Momcilovic dar șutul lui a nimerit bara transversală. Boldrin și Oidiu Popescu au încercat să-l surprindă pe Mincă, dar fără succes și la pauză tabela indica același scor ca la începutul meciului (0-0). În minutul 63 Florin Tănase a oferit ratarea campionatului.

Ovidiu Popescu a pătruns pe partea dreaptă a centrat perfect în careul mic de unde atacantul Stelei a ratat din doi metri, trimițând mingea peste poartă! Și Alibec și-a încercat șutul, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Mincă. Intrat în teren în minutul 64, Harlem Gnohere a deschis scorul în minutul 85, când a reluat cu latul o centrare perfectă în mijlocul careului.

CFR-iștii nu au reușit să-și revină și au mai încasat un gol în minutul 90+1. Ovidiu Popescu și-a încununat evoluția excelentă și a dublat avantajul echipei sale cu o execuție perfectă, la colțul lung din lovitură liberă. Steaua urcă cu această victorie, temporar, pe prima poziție a clasamentului Ligii 1. Pentru CFR urmează meciul cu Astra Giurgiu, la sfârșitul săptămânii, pe teren propriu.

Postaţi un comentariu