CFR a bătut Astra, dar Miriuță e bănuit de trădare

Foto: Dan Bodea

La prima apariție în fața propriilor suporteri CFR Cluj a obținut o victorie mare în fața campioanei astra Giurgiu, scor 3-2. Meciul nu a fost lipsit de incidente. Șumudică a fost eliminat, Omrani l-a trimis direct la spital pe Silviu Lung, iar Miriuță e bănuit de trădare. Meciul i-a avut pe giurgiuveni în prim plan, cel puțin în primele minute. Ionuță a deschis repede scorul (min.3), iar Budescu a trimis mingea în bară (min.8). Vișiniii au replicat prin Omrani, dar golul a fost anulat pentru poziție afară din joc a atacantului gazdelor.

Păun a egalat în minutul 15 și a readus optimismul în rândurile coechipierilor și în tribune. Poate puțin prea mult elan totuși de partea gazdelor. La trei munute de la restabilirea egalității, Omrani a scăpat singur cu portarul, arbitrul fluieră și oprește jocul, dar atacantul CFR-ului se preface că nu aude și șutează violent mingea direct în fața portarului Silviu Lung. După cinci minute de asistență medicală portarul Astrei a fost dus la spital pentru investigații suplimentare.

Antrenorul campioanei este trimis în tribune pentru proteste, iar Deac marchează pentru 2-1, în minutele adiționale ale primei reprize. Omrani a marcat în minutul 72, de această dată din poziție regulamentară și tot el a scos penalti, trei minute mai târziu. Antal și-a asumat execuția, dar a ratat. Până la final golul lui Săpunaru a mai incins puțin spiritele, dar meciul s-a terminat cu victoria CFR-ului. La finalul partidei Marius Șumudică a lăudat evoluția echipei CFR, dar l-a acuzat voalat pe Miriuță că face jocurile Stelei.

”CFR este o echipă foarte bună, victoria lor este meritată. Păcat că vine imediat domnul Miriuță și vă reamintește că Steaua câștigă campionatul. Poate a vorbit el cu familia Reghecampf, nu știu. Ăsta e campionatul nostru. Bați campioana și în loc să te lupți pentru titlu, anunți deja viitoarea campioană”, a spus Șumudică. ”Obiectivul nostru e un loc pe podium, nu câștigarea campionatului”, a replicat Miriuță.

Distribuie:

Postaţi un comentariu