Celtic Glasgow a avut un suporter de lux la meciul cu CFR

Sursa foto @jeremycorbyn

noCFR și Glasgow Rangers au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul tur din runda a treia de calificare a Ligii Campionilor, sub ochii liderul laburiștilor britanici, Jeremy Corbyn. Politicianul și o parte dintre fanii grupării scoțiene au călătorit cu același avion spre România, iar suporterii lui Celtic l-au invitat să urmărească împreună partida de pe arena „Dr Constantin Rădulescu”.

Corbyn a explicat pe social media (Twitter) schimbarea de program produsă, când a fost de acord să privească meciul, la invitația scoțienilor. De asemenea, a menționat care a fost jucătorul care l-a impresionat cel mai mult în meciul de la Cluj.

„În avion spre România, azi, m-am întâlnit cu fanii FC Celtic, iar ei m-au invitat să îi acompaniez în timp ce își urmăresc echipa jucând cu CFR 1907 Cluj. Le-am acceptat invitația. M-a impresionat Oedouard22, împreună cu disciplina și determinarea de care au dat dovadă Celtic. A fost un meci superb și cei de la Celtic au obținut un gol care este vital pentru retur”, a scis Corbyn pe rețeaua de socializare.

Postarea sa pe Twitter a fost apreciată de peste 2.000 de fani în mai puțin de două ore de când a fost urcată. Fanii Celtic au reacționat la fel de prompt și l-au numit pe Jeremy Corbyn „susținător onorific” al fostei câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni. Returul dintre Celtic și CFR este programat, marți, de la ora 21:45, în Scoția.

Distribuie:

Postaţi un comentariu