Cel mai scump transfer la Liga a III-a

Jucătorul de un milion de euro de la CFR, Alexandru Ioniță, este cel mai scump fotbalist din Liga a III-a / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a plătit nu mai puțin de un milion de euro pentru a obține semnătura internaționalului Alexandru Ioniță, de la Astra. Încă de la primele minute jucate în tricoul vișiniu Dan Petrescu s-a grăbit să laude noua achiziție: ”Parcă joacă de o viață la CFR”, spunea Petrescu, despre Ioniță, în cantonamentul din Spania. Ioniță a fost titular și în primul meci oficial din 2018, în victoria CFR-ului, scor 2-0, cu Concordia Chiajna. Cu FCSB a prins doar 10 minute, dar a fost din nou titularizat împotriva Astrei.

Ultima apariție în vișiniu s-a întâmplat la data de 25 februarie, în victoria cu Juventus București, scor 2-0, atunci când Ioniță a și marcat primul gol pentru CFR. Între timp lucrurile au luat o întorsătură deloc favorabilă internaționalului român. Dan Petrescu l-a exilat la echipa a doua, iar vineri, 16 martie, Ioniță va evolua împotriva concitadinei Sănătatea Cluj, în Liga a III-a. Ioniță a jucat deja pentru CFR II, într-un amical câștigat de vișinii, scor 3-0, cu Unirea Tășnad. Alexandru Ioniță este pe locul 3 în topul marcatorilor din Liga 1, cu 11 goluri marcate în acest sezon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu