”Cel mai bun fotbalist al lumii” a filmat la Cluj

Foto: Dan Bodea

Fotbaliștii de la Sănătatea Cluj au făcut echipă cu actorul australian Liam McIntyre. Nu s-a turnat vreo continuare a celebrei pelicule ”Spartacus”, în care McIntyre are rolul principal, ci scene dintr-un film ce se va numi cel mai probabil “See You Soon”. Peliculă ce va fi lansată oficial după desfășurarea Cupei Mondiale de anul viitor, spune povestea unui fotbalist american, Ryan, căpitanul echipei Los Angeles Soccer Club şi al naţionalei Statelor Unite ale Americii, care se accidentează în timpul calificărilor pentru Cupa Mondială din Rusia. 

Foto: Dan Bodea

Liam McIntyre, modelul rus Jenia Tanaeva, partenera lui din acest film și actorii de ocazie, fotbaliștii de la Sănătatea, au filmat toată ziua pe Cluj Arena, iar australianul a dovedit că are reale calități pentru a practica ”Sportul Rege”. ”Nu s-a mișcat rău deloc, pentru cineva care a jucat fotbal poate doar așa de divertisment, cu prietenii. A fost o experiență interesantă, n-a fost ușor, dar eu cred că ne-am ridicat la nivelul cerut”, a spus Kis Csaba, antrenorul Sănătății Cluj.

”A trebuit să învăţ să devin cel mai bun jucător de fotbal din lume într-o săptâmână. Toate antrenamentele pe care le-am făcut pentru Spartacus nu fac cât o zi de fotbal jucat încontinuu. Mi-am zis la finalul zilei: <<Fotbalul este greu>>. Sunt mult mai oboist acum decât am fost după toate bătăliile din Spartacus. Ca actor întotdeauna e distractiv să înveţi ceva nou”, a spus și Liam McIntyre. 

Foto: Dan Bodea

Cum în film se înfiripă și o poveste de dragoste între fotbalistul Ryan (Liam McIntyre) şi Lana, interpretată de modelul rus Jenia Tanaeva, aceasta din urmă l-a însoțit pe ”Spartacus” la Cluj, după care vor merge alături de întreaga echipă de filmare în Rusia, unde vor fi jucate ultimele scene ale peliculei. ”Povestea este o ficţiune. Câteva elemente din viaţa mea, viaţa mea personală, câteva întâmplări provocatoare, m-au inspirat şi bineînţeles au devenit părţi din scenariu”, a declarat Jenia Tanaeva, actriţă și scenarista filmului “See You Soon”. 

Foto: Dan Bodea

Cunoscuți drept ”Virușii verzi”, fotbaliștii de la Sănătatea Cluj nu au ratat ocazia să se fotografieze alături de actorul australian, întâlnirea cu celebrul ”Spartacus” fiind de departe una dintre cele mai importante ”performanțe” a fotbaliștilor de Liga a III-a.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu