Cei mai buni jucători de snooker sunt la Cluj

Sala Polivalentă din Cluj găzduieşte, în 18-19 iunie, în organizarea McCann/Thiess Events, evenimentul Snooker Titans Trophy Cluj, un patrulater de meciuri demonstrative de snooker cu campionii Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans.

Cei patru vor juca câte două meciuri demonstrative pe zi, care se vor disputa în sistemul cel mai bun din 11 frame-uri.

Multiplul campion mondial la snooker, Ronnie O’Sullivan, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă care a precedat Snooker Titans Trophy Cluj, că snooker-ul e cel mai important lucru din viaţa sa: „Toată lumea mă face să mă simt bine aici, mă bucur că am jucat un rol în promovarea snooker-ului în România. Am auzit atât de multe despre cât de frumoasă e Transilvania, ţinem aici Europeanul în octombrie şi este fabulos că voi avea şansa să vizitez. Cel mai important lucru, cea mai mare iubire a vieţii mele e snooker-ul meu. Nu am fost niciodată atât de ataşat emoţional de ceva, de o persoană, un obiect, orice, aşa cum sunt de snooker”.

La rândul său, organizatorul evenimentului, Adrian Thiess, a spus că, prin cei patru jucători, au fost aduse la Cluj 24 de titluri mondiale şi că o dată cu patrulaterul demonstrativ de sâmbătă şi de duminică se intră în linie dreaptă pentru Campionatul European de Snooker, despre care a spus că va fi transmis în 68 de ţări şi că va avea peste 100 de milioane de telespectatori.

Campionatul European de Snooker va fi organizat în luna octombrie, tot în Sala Polivalentă din Cluj.

Foto: Dan Bodea

Distribuie:

Postaţi un comentariu