Ce începe bine nu se termină mereu la fel

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au înregistrat primul eșec stagional, scor 64-71, în meciul cu campioana en-titre a româniei, Sepsi Sfântu Gheorghe. După cinci victorii consecutive și un început perfect de meci, ”universitarele” au cedat încet-încet inițiativa în fața unei echipe campioane extrem de motivată. Primul parțial s-a terminat în avantajul echipei din Sfântu Gheorghe (23-27), dar Universitatea a revenit foarte bine în njoc în cel de al doilea sfert. Fetele lui Dragan Petricevic nu au reușit să întoarcă rezultatul primului parțial, dar au intrat la cabine la scorul de 43-45.

Fanii Universității Cluj au umplut ca-n vremurile bune Sala Sporturilor ”Horia Demian”,   la un meci de baschet feminin / Foto: Dan Bodea

Fanii Universității Cluj au umplut ca-n vremurile bune Sala Sporturilor ”Horia Demian”, la un meci de baschet feminin / Foto: Dan Bodea

În tribune atmosfera a fost specifică meciurilor cu miză. Sala a fost aproape plină, cei aproximativ 1.500 de spectatori reprezentând un record de audiență la meciurile echipei feminine de baschet a Universității, din ultimii ani. Al treilea sfert a fost de coșmar pentru clujence care au reușit contraperformanța de a înscrie doar șapte (7 puncte!), fața de cele 17 ale vizitatoarelor. Coordonat foarte bine de pe margine de Dragan Petricevic, clujencele au încercat să întoarcă rezultatul în ultimul sfert.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

”Studentele” l-au câștigat cu 14-9, dar a fost prea puțin pentru a triumfa în fața campioanelor. Taneisha Harrison a fost și de această dată cea mai bună marcatoare de la ”U”, cu 22 puncte. În urma acestui rezultat trupa din Sfântu Gheorghe a trecut la conducere în clasamentul Ligii Naționale, în vreme ce ”U” a coborât pe locul doi. Etapa viitoare Universitatea Cluj va evolua tot pe teren propriu, luni, 31 octombrie, în compania formației CSBT Alexandria.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu