Ce-au căutat au găsit. ”U” Cluj – CFR II deschid sezonul Ligii a III-a

Derbi de Cluj își va derula un nou episod, de această dată în Liga a III-a, în etapa inaugurală / Foto: Dan Bodea (arhivă)

Miercuri la Casa Fotbalului din București s-a stabilit țintarul Ligii a III-a, ediția 2017/2018. Derbiul Clujului dintre ”U” și CFR (echipa a doua) se va disputa încă în etapa inaugurală, programată, sâmbătă, 26 august. Meciul se va disputa pe Cluj Arena, oficialii alb-negrilor făcând eforturi ca meciul să se dispute în nocturnă. Oficialii clubului CFR au făcut toate demersurile să reactiveze echipa a doua, imediat ce Universitatea Cluj a promovat în eșalonul terț.

Cele două echipe au fost repartizate în seria a V-a, alături de Unirea Dej și Sănătatea Cluj, Unirea Tășnad, Performanța Ighiu, Viitorul Ghimbav, FC Avrig, CS Iernut, Unirea Alba Iulia, Gaz Metan Mediaș II, ACS Comuna Recea, Metalurgistul Cugir, Avântul Reghin, Industria Galda.

În aceiași serie ar fi trebuit să evolueze și cea de a cincea echipă clujeană, Unirea Jucu, dar finanțatorul echipei a comunicat Federației Române de Fotbal (FRF) că-și retrage gruparea din campionat. La fel s-a întâmplat și în cazul formației FC Zalău. Astfel, Comitetul de Urgență al FRF a modificat componența seriei a V-a, iar FC Zalău și Unirea Jucu vor fi dezafiliate.

Programul complet al Universității Cluj este următorul:

Etapa 1: ”U” Cluj – CFR 1907 Cluj II
Etapa 2: Unirea Dej – ”U” Cluj
Etapa 3: ”U” Cluj stă
Etapa 4: Unirea Tășnad – ”U” Cluj
Etapa 5: ”U” Cluj – Performanța Ighiu
Etapa 6: ”U” Cluj – Viitorul Ghimbav
Etapa 7: Sănătatea Cluj – ”U” Cluj
Etapa 8: ”U” Cluj – FC Avrig
Etapa 9: CS Iernut – ”U” Cluj
Etapa 10: ”U” Cluj – Unirea Alba Iulia
Etapa 11: Gaz Metan Mediaș II – ”U” Cluj
Etapa 12: ”U” Cluj – ACS Comuna Recea
Etapa 13: Metalurgistul Cugir – ”U” Cluj
Etapa 14: ”U” Cluj – Avântul Reghin
Etapa 15: Industria Galda – ”U” Cluj.

Postaţi un comentariu