Câte un set (de goluri) pe repriză

Brian Lemac a marcta de cinci ori în poarta Unirii Tritenii de Jos și este primul golgheter al Universității în Liga a IV-a / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj și-a început parcursul în Liga a IV-a, primul sezon din istorie la acest nivel, cu o victorie categorică, scor 12-0, în fața celor de la Unirea Tritenii de Jos. După doar 43 de secunde Brian Lemac avea să deschidă recitalul echipei sale, dar și al lui personal. Gazdele acestei înfruntări, Unirea Triteni, nu au avut nicio șansă în fața noii echipe a Universității.

Cei patru jucători readuși acasă de Ioan Ovidiu Sabău, Alex Păcurar, Tavi Abrudan, Gabriel Giurgiu și Dorin Goga, au evoluat încă din primul minut, iar acest lucru s-a văzut. ”Decarul” Păcurar a marcat de două ori, la fel ca și Goga, omul de la care se așteaptă să perforeze fără milă plasele porților adverse. A marcat și Abrudan, dar eroul meciului a fost de departe Brian Lemac, autor a cinci goluri.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Au mai punctat tinerii Bercea și Fizeșan, ambii de la punctul cu var. Cum adversarul nu a reușit să se ridice nici măcar pentru câteva minute la nivelul Universității, suporterii și-au jucat propriul meci. Coregrafia a fost încă o dată impresionantă, un banner imens fiind abordat de Peluza Șepcile Roșii, împreună cu mesajele: ”Pornim la noul drum, cu același curaj nebun”, sau ”Nu aprindem o nouă flacără, cea veche niciodată nu s-a stins / Nu e o nouă poveste atâta timp, cât finalul primeia nu a fost scris”.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

La finalul partidei fotbaliștii lui Marius Popescu s-au fotografiat alături de peluza în care au luat loc peste 2.000 de suporteri care nu a încetat nicio secundă să cânte pentru ”U”. Meciul dintre ”U” și Unirea Triteni a contat pentru etapa a doua a Ligii a IV-a. La sfârșitul săptămânii viitoare Universitatea va întâlni, pe Cluj Arena, de această dată în calitate de echipă gazdă, formația AS CFR Dej.

Distribuie:

Postaţi un comentariu