Câte un punct pentru nimeni

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj și FC Viitorul Constanța au terminat la egalitate, scor 0-0, în meciul disputat, duminică, în cadrul fazey play-off a Ligii 1. Rezultatul confirmă în mare măsură incapacitatea gazdelor de a gestiona o stare de conflic, generată de mai mulți factori de incertitudine în ceea ce privește conducerea clubului și de lipsa de forma a unor fotbaliști.

De partea cealaltă, discursul etern al lui Gică Hagi, care așteaptă de ani de zile ca echipa lui să capete experiență, uitând că ”puștii” lui au deja, unii dintre ei, vârsta la care ar fi trebui să fi ”explodat” ca de multișor. Un rezultat de egalitate care nu ajută practic pe nimeni. CFR-iștii aproape că au ieșit din lupta pentru titlu, Viitorul pare să gâfâie tot mai rău, pe acest final de campionat. În prima repriză doar Păun a ratat incredibil (min. 7), reluând peste poartă o centrare perfectă a lui Sorsa.

De partea celaltă, Viitorul a avut o triplă ocazie în minutul 44, când Coman și Purece (în două rânduri), nu au reușit să trimită mingea în plasa porții lui Mincă. Nici în repriza a doua fotbaliștii celor două echipe nu au abordat meciul cu mai mult interes. Și totuși Ciprian Deac a luat o acțiune pe cont propriu (min. 83) și putea să înscrie unicul gol al meciului, dar balonul șutat cu efect a nimerit bara porții lui Râmniceanu. Viitorul e lider în clsamentul play-off, iar CFR este pe locul 3, dar menținerea acestor poziții depinde d e rezultatul meciului dintre CSU Craiova și Steaua.

Distribuie:

Postaţi un comentariu