Capăt de drum pentru U-BT

Foto: Dan Bodea

Meciul patru dintre U-BT Cluj şi CSM Oradea a fost şi ultimul programat în seria din semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Clujenii au fost călcaţi în picioare de orădeni, care au dominat jocul de la un capăt la altul şi s-au impus la final cu scorul de 76-56. Dezastrul pentru echipa lui Marcel ţenter s-a conturat încă din primul sfert în care oaspeţii, mai lucizi, şi mai inspiraţi în defensivă, s-au impus cu scorul de 19-12. Fără răspuns a fost antrenorul clujenilor şi în sefrtul doi.

De departe cel mai echilibrat, parţialul secund le-a aparţinut tot orădenilor. Astfel, la pauza mare s-a intrat la scorul de 31-43, în favoarea CSM-ului. Deja obişnuiţi cu căderea echipei lor, suporterii alb-negrilor au privit neputincioşi cum U-BT a continuat să evolueze crispat, fără inspiraţie şi mai ales fără noroc. Cristi Achim, antrenorul CSM-ului din Oradea, a ştiut exact ce să ceară de la elevii lui, iar aceştia au continuat să se distanţeze pe tabela de scor, cu fiecare minut care se scurgea agonizant pentru clujeni.

18-12 şi 15-13 au fost scorurile ultimelor două sferturi, ambele adjudecate tot de orădeni, iar drumul clujenilor în actuala ediţie a Ligii Naţionale de Baschet Masculin s-a oprit în semifinale. Cu scorul general de 3-1, CSM Oradea s-a calificat în finală alături de Mureş Târgu Mureş. Pentru U-BT Cluj vor urma meciurile pentru medalia de bronz a edişie 2015/2016 a LNBM.

Distribuie:

Postaţi un comentariu