Campioni de mici. Academia de fotbal ”U”-Luceafărul a câștigat Cupa Hagi-Danone

Grupa 2007 a Academiei “U” – Luceafărul Cluj, pregătită de Ovidiu Sărmășan, a câștigat ediția 2019 a Cupei „Hagi Danone” și va reprezenta România la Finala Internațională „Danone Nations Cup”, care va avea loc la Barcelona, între 9 și 12 octombrie. Viitoarea generație a Universității Cluj a învins în ultimul act al competiției, cu scorul de 5-3, după executarea loviturilor de departajare, pe New Stars București.

La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1. Performanța micilor fotbaliști clujeni a fost obținută după un parcurs perfect în grupe, cu cinci victorii din tot atâtea partide (golaveraj 11-0), respectiv o victorie cu 2-0, contra celor de la Dinamo București, în semifinale.

Academia ”U” – Luceafărul Cluj a dat și cel mai bun marcator al competiției. Cu 7 reușite, Denis Crișan a fost desemnat „Golgheterul Turneului Final”.

2 Comentarii

  1. mihaela jemnoschi spune:

    FELICITARI !! insa constat ca la acest turneu au jucat cluburi asa zise “profesioniste” cu scoli ce nu au jucatori legitimati la cluburi astfel ca exista un oarecare dezechilibru e o remarca prin care doar constat, cred insa ca putea fi o alta schema de promovare a acestu.http://cupahagidanone.ro/organizare/ – din acest material constat ca doare se invita 6 cuburi, astfel ca ….pe ce baza se invita care sunt criteriile pentru a accede toate cluburile la aceasta competitie , oare chiar nimeni nu a observat dezchilbru??

  2. mihaela jemnoschi spune:

    FELICITARI !! insa constat ca la acest turneu au jucat cluburi asa zise “profesioniste” cu scoli ce nu au jucatori legitimati la cluburi astfel ca exista un oarecare dezechilibru e o remarca prin care doar constat, cred insa ca putea fi o alta schema de promovare a acestu.http://cupahagidanone.ro/organizare/ – din acest material constat ca doare se invita 6 cuburi, astfel ca ….pe ce baza se invita care sunt criteriile pentru a accede toate cluburile la aceasta competitie , oare chiar nimeni nu a observat dezchilibru??

Postaţi un comentariu