Campionatele Europene de Tenis de masă vor avea loc la Cluj-Napoca. Vezi filmul de prezentare

Foto: Dan Bodea

Federația Română de Tenis de Masă (FRTM) a anunțat că Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi gazda întrecerilor continentale de tenis de masă pe echipe, destinate seniorilor, în 2021. Atribuirea statutului de organizator a unei competiții sportive europene de seniori este o confirmare a bunei organizări a Campionatelor Europene de tenis de masa pentru cadeți și juniori care au avut loc tot la Cluj-Napoca, în 2018.

„În competiția pentru organizarea CE s-au înscris inițial România, Portugalia și Danemarca. Portugalia s-a retras înainte de CM de la Budapesta. În fața Consiliului Director al Federației Europene de Tenis de Masă, Beatrice Romanescu, PR&Marketing FRTM, a prezentat candidatura României, orașul propus pentru organizare fiind Cluj-Napoca”, a arată în comunicatul FRTM dat publicității prin intermediul paginii de facebook a forului de la București.

În același timp, Federația Europeană de profil a lansat oficial și filmul de prezentare a Europenelor de Tenis de masă pe echipe de la Cluj-Napoca.

ROMÂNIA VA ORGANIZA CAMPIONATELE EUROENE DE SENIORI, ECHIPE, ÎN 2021

?ESTE OFICIAL❗️ ?ROMÂNIA VA ORGANIZA CAMPIONATELE EUROPENE DE SENIORI, ECHIPE, ÎN 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣❗️ ORAȘUL GAZDĂ ESTE CLUJ-NAPOCA❗️??️?Medalia asigurată de Ionescu Ovidiu George la Campionatul Mondial din 2019, din Ungaria, a fost doar începutul. Forul european a decis ca România să organizeze Campionatele Europene de seniori, echipe, din 2021. ??❤️În competiția pentru organizarea CE s-au înscris inițial România, Portugalia și Danemarca. Portugalia s-a retras înainte de CM de la Budapesta. În fața Consiliului Director al Federației Europene de Tenis de Masă, Beatrice Romanescu, PR&Marketing FRTM, a prezentat candidatura României, orașul propus pentru organizare fiind Cluj-Napoca.Echipa Federației Române de Tenis de Masă a arătat, încă o dată, cât de puternică este. Mulțumim, Beatrice Romanescu, Adriana Zamfir, Cristian Crețu, Dan Mirea și, bineînțeles, președintelui FRTM, Cristinel Romanescu!#servimpentruistorie #2021europeanteamchampionships #romania #clujnapoca #tabletennis?VIDEO de prezentare: to be continued???

Publicată de Federația Română de Tenis de Masă pe Vineri, 26 aprilie 2019

Campionatul European de Tenis de masă pe echipe, din 2021, este al treilea eveniment sportiv major găzduit de Cluj-Napoca, după Europenele de gimnastică artistică din primăvara anului 2017 și Campionatul European de Baschet Masculin din toamna aceluiași an (2017).

Distribuie:

Postaţi un comentariu