Campionat de haltere pentru juniori și tineret încheiat cu bine pentru România

România a încheiat participarea la Campionatele Europene de haltere pentru juniori și tineret de la Tallinn (Estonia) cu un bilanț de 6 medalii de aur, 5 de argint și 7 de bronz, după ce junioara Andreea Aanei a cucerit trei medalii de aur la categoria +75 kg, informeaz[ Agerpres.

Aanei a ridicat 114 kg la smuls, 120 kg la aruncat, iar la total s-a impus cu 254 kg, la mare distanță de următoarea clasată, Irina Baranovska (Ucraina), care a avut 213 kg.

La juniori, România a obținut 6 medalii de aur, 3 de argint și 2 de bronz, iar la tineret sportivii noștri au câștigat 2 de argint și 5 de bronz.

Medaliile de aur au fost cucerite de Florin Croitoru (3—cat. 62 kg, juniori) și Andreea Aanei (3—cat. +75, juniori), medaliile de argint au fost adjudecate de Dana Berchi (smuls—cat. 53 kg, tineret), Loredana Petronela Heghiș (3 medalii—categoria 58 kg, junioare) și Adrian Ghișoiu (smuls—cat. 77 kg, tineret). Medaliile de bronz au fost aduse de Florin Cătălin Bejenariu Carp (aruncat și total—cat. 77 kg, juniori), Dana Berchi (aruncat, total—cat. 53 kg, tineret) și Irina Lăcrămioara Lepșa (3—cat. 63 kg, tineret).

Distribuie:

Postaţi un comentariu