Campioană cu repetiție. CFR a învins Craiova cu 1-0

Foto: Dan Bodea

CFR s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul cu Universitatea Craiova a a cucerit al doilea titlu consecutiv de campioană a României. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat din lovitură de la 11 metri de Juan Emannuel Culio. Feroviarii aveau nevoie de un singur punct pentru a primi trofeul și medaliile la finalul meciului cu oltenii, dar au început tare disputa, în încercarea de a înscrie repede.

Foto: Dan Bodea

Practic în primele 10 minute echipa din Bănie nici nu a reușit să iasă din propria jumătate de teren. Boli a înscris (min. 9), dar arbitrul a dictat fault în atac, la Omrani. După alte două minute Kelic a făcut marcaj la Păun, iar jucătorul CFR-ului a plonjat în careu și Hațiegan a arătat punctul cu var. Culio a executat perfect și a înscris unicul gol al întâlnirii.

Bordeianu l-a pus la grea încercare pe Pigliacelli, dar italianul a respins în corner. Ultima ocazie a primei reprize a aparținut oaspeților (min. 35), la o deviere a lui Andrei Crista care nu l-a surprins pe Arlauskis. În minutul 48 Omrani este surprins în poziție de ofside astfel că, golul marcat de francez a fost anulat.

Foto: Dan Bodea

În repriza a doua CFR nu a mai contat în atac, a jucat la trecerea timpului, iar Fortes, Mateiu și Cicâldău, de două ori, nu au reușit să-l învingă pe Arlauskis. În minutele adiționale Craiova a cerut penalti, dar s-a ales doar cu un corner. Oltenii au mai ratat câteva oportunități și meciul s-a terminat cu 1-0, iar CFR-iștii au amenajat la mijlocul terenului podiumul de premiere. CFR este vechea și noua campioană a Ligii 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu