Calificarea, doar o formalitate pentru U-BT

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

U-BT Cluj a câştigat categoric meciul cu ciprioţii de la Petrolina AEK Larnaca, scor 78-50, în manşa tur a dublei confruntări, din primul tur de calificare în grupele Basketball Champions League. Jocul a fost echilibrat doar în prima sa jumătate, însă controlat de echipa clujeană, conform site-ului oficial al ardelenilor.

În ultimele două perioade de joc, U-BT a păstrat ritmul și intensitatea la ambele capete ale terenului, lucru nereușit de echipa gazdă. ”În primul rând, vreau să îmi felicit echipa pentru acest joc. Au arătat caracter puternic și au arătat plăcerea de a juca împreună. Am mișcat foarte bine mingea și ne-am folosit armele, jocul pe tranziție și shooterii, le-am folosit foarte bine.

Sunt foarte mulțumit de acest joc, de apărarea noastră și de băieții mei, însă peste două zile avem un alt meci, pe care îl tratăm cu toată seriozitatea, ne respectăm adversarul”, a declarat Mihai Silvăşan, antrenorul clujenilor. Manşa retur va avea loc joi, în Sala Polivalentă Cluj-Napoca, de la ora 19.00.

Postaţi un comentariu