Cadu continuă războiul cu Rednic: “Îi plăcea să inflameze spiritele, doar noi eram vinovaţi”

Foto: Dan Bodea

Căpitanul CFR-ului a lansat noi atacuri la adresa „Puriului” în presa din Portugalia. „Relaţia nu a mers încă de la bun început. El nu îşi asuma vina pentru rezultatele slabe. Noi eram mereu vinovaţii. Nu eu sau grupul de portughezi am cerut demiterea sa. Au fost doar invenţii ale mass-mediei din România, care nu face decât jocurile echipelor din Bucureşti. Am o anumită autoritate în vestiar, pentru că sunt căpitanul echipei, dar nu am şi puterea de a decide dacă un tehnician rămâne sau pleacă. E adevărat că am discutat cu el şi i-am spus lucruri care nu i-au plăcut, dar din calitate de portavoce a vestiarului. I-am spus acele lucruri în faţa tuturor, la o şedinţă în vestiar după eşecul de la Vaslui. Nu vă pot spune însă ce am discutat”, a declarat Cadu pentru O Jogo.

Portughezul şi-a continuat acuzele la adresa lui Rednic. „Am făcut două puncte în trei meciuri, deşi am întâlnit două formaţii  slabe. Când echipa pierdea, era mereu din vina noastră. Îi plăcea doar să inflameze spiritele”, a răbufnit lusitanul.

Rednic s-a despărţit de CFR după jocul cu Viitorul Constanţa, câştigat de clujeni cu 2-1, graţie golurilor marcate de Batin (’35, ’75).

Distribuie:

Postaţi un comentariu