Ca mielul la tăiat merge Minaur la HCM Constanța

MInaur a revenit în Liga Națională masculină de handbal, dar încă este departe de vremurile când domina competiția internă

HCM Minaur Baia Mare joacă, mâine seară, pe terenul campioanei en-titre a României, la handbal masculin, la Constanţa. Eliminați prematur din Liga Campionilor dobrogenii se vor concentra și de această dată, doar pe competiția internă, pe care o domină de altfel de ani buni.
Și-au propus să limiteze proporțiile scorului
În prima etapă, HCM Constanţa a trecut, într-o manieră categorică, cu scorul de 34-20 de Lignitul Pandurii Târgu Jiu, în timp ce băimărenii s-au impus pe teren propriu, cu 24-19, în faţa celor de la CSM Bucureşti, după un meci greu, la capătul căruia antrenorul Gheorghe Covaciu a identificat mai multe lipsuri în jocul echipei sale. „Orice început de campionat e dificil, mai ales când intri în competiție din postura de echipă nou promovată. Noi încă mai avem de lucru la relațiile de joc așa că mă sștept la un meci foarte greu pentru noi. În primul rând pentru că întâlnim campioana României, o echipă care a jucam şi în Liga Campionilor, îar în ceea ce ne privește încă suferim la omogenitate. Ne dorim să facem o partida bună, care să fie un bun antrenament atât pentru Constanța cât și pentru noi”, a declarat tehnicianul băimărean Gheorghe Covaciu.
În clasamentul Ligii Naţionale, după prima etapă, 5 echipe au maximum de puncte, 3, fiind despărţite doar de golaveraj. Este vorba despre HCM Constanţa, Ştiinţa Bacău, Minaur, HC Odorhei şi CS Caraş Severin. Partida, care face parte din etapa a doua a Ligii Naţionale, va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Distribuie:

Postaţi un comentariu