Bud și Roman duc CFR-ul în sferturi

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0, în fața celor de la CSM Poli Iași, într-un meci din optimile de finală a Cupei României la fotbal și a acces în sferturile întrecerii. Vișiniii au profitat de situația disperată a moldovenilor și au deschis scorul încă din minutul 6, prin golgheterul Cristi Bud.

Atacantul a înscris cu o lovitură de cap, profitând și de lipsa de marcaj a fundașilor adverși. Fără antrenorul Vasile Miriuță pe banca tehnică, din cauza suspendării primite din partea Comisiei de Disciplină, CFR-iștii au continuat să pună presiune pe moldoveni, fără să forțeze, însă, decât atât cât aveau nevoie pentru a-și ține adversarii departe de poarta lui Marca.

Abia în Repriza a doua antrenorul Eugen Neagoe și-a aruncat în luptă artileria grea, dar și răspunsl lui Miriuță a fost pe măsură. Dan Roman a fost introdus în peren, în minutul 71, iar două minute mai târziu înscria golul de 2-0, la primul lui meci în fața propriilor suporteri. CFR se impune mai ușor decât o arată scorul și continuă, astfel, lupta pentru apărarea trofeului pe care l-au cucerit ultima oară în această vară.

Distribuie:

Postaţi un comentariu