BT susţine baschetul românesc

Foto: Dan Bodea

Federaţia Româna de Baschet a semnat un acord de colaborare cu Banca Transilvania, aceasta din urmă devenind partener oficial al baschetului românesc şi va susţine în următorii doi ani atât activitatea loturilor naţionale, precum şi proiectele importante ale baschetului romanesc. Parteneriatul în valoare de un milion de euro a fost anunţat public de catre Omer Tetik, Directorul General al Bancii Transilvania şi Horia Păun, preşedintele Federaţiei Române de Baschet.

Fost jucător de baschet, aşa cum a dezvăluit presei, Omer Tetik a oferit câteva detalii referitoare la noul parteneriat. „Ne bucurăm că Banca Transilvania devine, prin acest parteneriat, principalul susţinător al baschetului românesc. Investind în valorile autohtone, investim în mândria naţională, baschetul fiind un sport foarte iubit şi practicat în ţara noastră de jucători de toate vârstele.

Sperăm în rezultate cât mai bune ale echipelor naţionale şi ale echipelor de club. Banca Transilvania este prieten al baschetului românesc! Avem deja o tradiţie la implicarea în baschetul românesc şi am ales să extindem parteneriatul cu Federaţia Română de Baschet. Am fost convins de preşedintele FRB, Horia Păun, şi de echipa sa, şi am decis să realizăm un parteneriat solid pentru următorii doi ani”, a menţionat Omer Tetik.

“Am jucat și eu baschet când eram tânăr. Doar că a venit un moment când am ales alt drum în viață și am devenit bancher”, a mai spus Omer Tetik. La rândul său, preşedintele FRB, Horia Păun, a menţionat: “Este un moment important pentru baschetul românesc și putem vorbi despre un parteneriat solid și totodată consistent pe următorii doi ani. Practic, colaborarea cu BT am început-o în 2015, la Campionatul European de baschet 3×3 de la București, unde cu națională masculină am și devenit în premieră campioni europeni, a continuat anul trecut la naționala de senioare, BT devenind sponsor oficial al reprezentativei feminine a României pentru campania de calificare la EuroBasket Women 2017, iar acum am decis să extindem parteneriatul nostru”, a încheiat Horia Păun.

Distribuie:

Postaţi un comentariu