Bronz cu repetiție pentru U-BT. Rasic a jucat pentru ultima oară

Foto: Dan Bodea

U-BT Cluj a câștigat și meciul doi din seria întâlnirilor din finala mică a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM), scor 92-79, și a obținut pentru al doilea an consecutiv medaliile de bronz în întrecerea internă. Favoriți la începutul sezonului, în ambele competiții organizate de Federația Română de Baschet, LNBM respectiv Cupa României, alb-negrii au capotat de fiecare dată în penultimul act.

În Sala Polivalentă din Craiova U-BT a evoluat cu determinare dorind să încheie socotelile acestui sezon cât mai repede. Clujenii și-au adjudecat toate cele patru sferturi, 21-20, 19-16, 26-18 și 26-25, iar Calnicenco a fost cel mai bun marcator al ardelenilor, cu 19 reușite. La ultima apariție în echipamentul lui U-BT Aleksandar Rasic a marcat 11 puncte. Sârbul a pus capăt unei cariere impresionante în care a cucerit cam tot ce putea cuceri.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm al doilea meci și că am terminat pe locul trei. Rămâne un gust amar că nu am reușit să jucăm finala și că s-a întâmplat ce s-a întâmplat în toate aceste zile. Rasic a fost un jucător determinant și în finala mică, reușind să contribuie cu vârf și îndesat la victoriile obținute. I-am mulțumit după meci și rămâne un jucător de mare valoare. Este printre cei mai buni care au evoluat vreodată în România”, a declarat Dorin Pintea la finalul partidei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu